ELIT BIKE

Utvecklas som cyklist
Känner du att du inte förbättrar dina resultat trots regelbunden träning eller besväras du av skador? Då har du möjligheten att ta steget vidare tillsammans med oss. Vi har lång erfarenhet och ett brinnande intresse inom cykelsporten och erbjuder dig en rad olika möjligheter att prestera och må bättre på cykeln.  Vi hjälper alla cyklister på motions- och elitnivå.

Vi har ett nära samarbete med Veloposition-Professionell Bikefit, där vi tillsammans jobbar för att hitta vad du kan förbättra med avseende på sittposition och biomekanik för att få en mer effektiv cykelteknik

Funktionsscreening för cykling
Vi gör en funktionsbedömning av hela kroppen där IMG_3047 (1)vi bland annat testar rörlighet, styrka och rörelseförmåga i relation till de biomekaniska kraven som ställs på en cyklist. Målet med screeningen är att utvärdera din funktion och eventuella svaga länkar som kan sänka prestationsförmågan eller öka risken för skada i samband med cykling. Utifrån testresultatet får du förslag på träning och specifika åtgärder.

Kostar: 1 495:-

Pro Level Bikefitvad-ar-bikefit
Tillsammans med vår samarbetspartner Veloposition erbjuder vi ett paket där både funktionsscreening och bikefit ingår med målsättningen att öka din effektivitet, kraft och komfort på cykeln samt optimera dina förutsättningar för att cykla så bra som möjligt utan skador.

Föreläsningar, workshops och utbildningWorkshop Elit Bike
Elitrehab anordnar föreläsningar som antingen har ett rentteoretisk upplägg med information om olika skador relaterade till cykling men också workshops där du får lära dig hur man tränar olika funktioner i kroppen för att bli starkare, rörligare, mer balanserad och spänstig för bättre prestation och färre skador.

Skicka förfrågan om upplägg för dina eller din cykelklubbs behov på: info@elitrehab.com

 

Dela / Skriv ut denna sida