ELIT RUNNING

Utvecklas i din löpning
Oavsett om du är idrottare med löpning som en del av idrotten/träningen eller om du är löpare på motions-/elitnivå har du nytta av att lära dig springa med bättre teknik och mindre skador. Det blir dessutom roligare att springa. På Elitrehab är vi specifikt insatta i löpning och har en rad möjligheter att erbjuda dig för att utvecklas som löpare.

Funktionsscreening för löpning
Skadar du dig ofta eller känner att du inte förbättras trots att du tränar regelbundet. Då kan det vara bra att göra en funktionsscreening för att få reda på om du har några svaga länkar som påverkar din löpning. Vi testar alla kroppens funktioner så som spänst, styrka, rörlighet, balans och mera. Du får återkoppling på dina resultat och hur du kan träna för att bli en mer hållbar löpare och öka din funktionella löpkapacitet. Löpfunktionsscreening är ett bra komplement till löpanalysen då du får en noggrann genomgång av eventuella orsaker som kan hålla dig tillbaka i din löpteknik.

Kostar: 1 500:- (screening kan bokas för en hel klubb att göras samtidigt)


Löpanalys3D Running

Elitrehab använder sig av Qualisys 3D-system för löpanalyser. Du får direkt feedback på din teknik och tips på övningar att komma igång med. I analysen ingår två uppföljningstillfällen med löpcoachen för feedback på din utveckling.

Kostar: 1 995:- (inkl 2 uppföljningstillfällen)

Marie pratar funktionFöreläsningar, workshops och utbildning
Elitrehab arrangerar olika events där du får chansen att träna, utvecklas och lära dig mer om skador och träning relaterade till löpning.  Hur förebygger man t.ex. smärta från hälsenorna och hur gör man för att kunna ha en bra hållning hela vägen in i mål? Ta med dig klubben och anlita Elitrehab för en löpkväll eller kom på något av våra utbildningstillfällen.

FyspassFYSPASS ELIT RUNNING
Måndagskvällar kör Elitrehab fyspass med fokus på löpfunktion. Stenhård träning med bra övningar att komplettera löpningen med för att öka spänst, styrka eller core-kontroll. Du får hela tiden feed-back på teknik och utförande.

Kostar: 50:-/gång . Boka på: info@elitrehab.com

Dela / Skriv ut denna sida