Fyspass

Måndag 17.00 Hall C – Utvecklas som löpare!

Vi tränar med fokus på specifik löpfunktion. Vårt mål är att du skall träna de kvalitéer som man i löpning behöver för att kunna springa med en god teknik hela vägen in i mål. Vi vill också att du lär dig hur du kan komplettera din löpträning med bra övningar som du själv kan använda ihop med din övriga träning. Därför är vi noga med teknik så att du lär dig röra dig på rätt sätt för att få ut så mycket som möjligt av det du gör.

Instruktör: Marie Larsson fysioterapeut specialiserad på idrottsskador inom uthållighetsidrott.

Vi har ett säsongsbetonat upplägg av fyspasset för löpfunktion. Vi inleder hösten med fokus på rörlighet, balans och kontroll för att skapa förutsättningar för att kunna träna tuff styrka med bra teknik i slutet på året 2019 och början på 2020. Under mars och framåt fortsätter vi att stegra med spänst och explosivitet för att när lopp- och tävlingssäsongen drar igång fokusera på att behålla de kvalitéer vi byggt upp och varva med core och rörlighet. Innan sommaruppehållet  avslutar vi med utomhusträning för att du skall veta hur du bibehåller dina fysiska kvalitéer själv under sommaren.

Anmälan till: info@elitrehab.com

Fysutvecklande pass för dig som cyklar, kör triathlon eller swimrun.

Olika pass för olika kvalitéer. Håll utkik på våra sociala medier för inspirerande workshops som utvecklar dig som uthållighetsidrottare.

Anmälan till våra grupper och frågor skickas till: info@elitrehab.com

Dela / Skriv ut denna sida