Det är oss
du möter på Elitrehab

Välkommen till oss

Våra fysioterapeuter är erfarna och välutbildade
Specialister

På ElitRehab är vi specialiserade inom idrottsmedicin och ortopedi med lång utbildning och erfarenhet av att rehabilitera idrottare från motionär till elit.

Vi tar emot alla typer utav ortopediska och idrottsmedicinska besvär med extra tyngd inom konditionsidrott och overheadsports.

Helheten

Vi vill inte bara reducera smärta och hjälpa dig med din skada för tillfället – vi vill också minska risken för att skadan kommer tillbaka! Därför gör vi alltid vårt bästa för att åtgärda orsaken till din överbelastningsskada.

Vi utreder möjliga bakomliggande orsaker som idrottsspecifik teknik, rörlighet och styrka för att leta efter och åtgärda eventuella svaga länkar, bakomliggande till att du överbelastat dig. Allt för att minska risken för återkommande besvär, öka tåligheten för kommande idrott samt förbättra arbetsekonomin.

Effektivt

Vår målsättning är att få dig tillbaka från skada till träning och idrott så snabbt som möjligt.

Vi samarbetar med tränare och läkare och kopplar in de resurser som krävs. Vi har en helthetsbild på din träning och ger dig förslag på alternativ träning för att du skall bibehålla så bra fysiskt status som möjligt under det att du gör din rehabilitering hos oss.

Uppdaterade

Utveckling är vår drivkraft och vårt mål är att ge dig som patient hos oss en rehabilitering utefter senaste vetenskap och metoder. Därför är det en självklarhet att regelbundet uppdatera oss inom idrottsmedicin och träning.

Flera av våra fysioterapeuter är flitiga anlitade föreläsare för både idrottsklubbar och tränare och vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig.

Stark och skadefri med oss

Vi som jobbar på Elitrehab

Elitrehabs samarbetspartners