Testverksamhet

På vår test- och träningsverksamhet SportsLab kan du som idrottare och motionär testa dig med de bästa förutsättningarna som behövs för att ta dig i mål.

Vi testar din löp- och cykelteknik med samma utrustning som används på elitidrottscentrum och universitet världen över. Med Qualisys MoCap system tittar vi på hur du springer och cyklar i 3D med 12 kameror från olika vinklar. Du får en tydlig rapport med förslag till förbättringar.

Med våra idrottsspecifika testbatterier, som vi baserat på dokumenterad vetenskap och lång idrottsmedicinsk erfarenhet, gör vi en bedömning av din styrka, core, rörlighet, motorisk kontroll och spänst. Du får veta vad du behöver träna för att hålla dig stark och skadefri och kunna prestera när det gäller oavsett vad du har för mål.

På SportsLab väljer du om du vill ha tester av funktion och teknik med uppföljande träningsålan och sedan träna vidare själv på egen hand. Eller om du vill ha regelbunden träning ihop med coach, utveckling av ditt träningsprogram, feedback på teknik och uppföljande tester. Då väljer du vårt abonnemang.

Läs mer på www.sportslab.se. Har du frågor, maila oss på info@sportslab.se