Riktigt bra mellanmål – Ladda inför träningspasset eller med bra energi på stranden

juli 4, 2013

Mackor och bananer i all ära men vill du ha ett smidigt mellanmål där du får i dig vitaminer och energi som räcker länge kan du göra hemmagjorda bars. Passar perfekt om man har lite extra tid att fixa i köket under sommaren. Barsen är enkla att ha med innan träningspasset eller i utflyktskorgen. Receptet på hemmagjorda nyponbars http://www.ica.se/recept/nyponbars-714595/ har en av Göteborgs bästa gruppträningsinstruktörer, Laura Geisler, tipsat oss om. Hon kör sin rehab.träning hos oss på Elitrehab men håller annars till på SATS och instruerar; utmanande, funktionella och inspirerande pass.

När man rehab.tränar efter en skada eller tränar inför ett specifikt mål där man vill bygga upp kroppen är det extra viktigt att tänka på vad man äter.Kroppen behöver byggstenar för att reparera en vävnad med eller för att göra muskler och senor starkare. .Då får man ut så mycket mer av sin träning om man har bra mat i magen. .