Funktionellt idrottspass

januari 20, 2013

Prestationshöjande och skadeförebyggande träning

För dig som vill träna igenom hela kroppen på ett effektivt sätt och öka din styrka, kondition, spänst, balans, stabilitet och rörlighet.  Också för dig som är i slutet av din rehabilitering, på väg tillbaka till din idrott eller vanliga motionsform och som behöver lite extra utmaning.

 

Cirkelpasset leds av en av ElitRehabs sjukgymnaster som även är personlig tränare.

 

När:  varje måndag 17.15

 

Passförklaring: Cirkel med 10 st. enkla, men tuffa stationer med styrka, rörlighet, spänst, balans, core och kondition. Övningarna går att anpassa till sin egen nivå.

Vi kör två varv, 3 x 30 sek per station med inspirerande, peppande musik.

Övningarna utmanas med egen kroppsvikt men också skivstänger, vikter, medicinbollar och TRX.

Passet avslutas med skön nedvarvning och rörlighetsträning.

Syfte med träningen: Vi vill att du skall få en stark, välfungerande kropp genom rolig, utmanande träning; både för att kunna öka din prestationsförmåga men också för att förebygga skador. Passet vänder sig till dig som vill komplettera din övriga idrott eller motionsträning med träning av t.ex. styrka och core. Du kan också som patient delta i passet som en del av din rehabilitering. Be din sjukgymnast skicka dig till oss!

Pris:  50:-/gång . Anmälan görs till info@elitrehab.com

Välkomna!