Vi behöver fler sjukgymnaster!

oktober 10, 2013
ElitRehab Gruppbild

Sjukgymnast med idrottsmedicinsk kompetens sökes för vikariat på etablering

Från 1:e februari 2014 behöver vi utöka vår personal med två personer (75% och 100%) på vikariat med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som är intresserad av och utbildad inom idrottsmedicin och ortopedi. Elitrehab jobbar med idrottare och motionärer på alla nivåer och vill leverera en rehabilitering med hög kompetens och stort engagemang. Vi befinner oss på Fysiken Gibraltargatan, en av Sveriges största träningsanläggningar där vi har tillgång till bassäng, löpslinga, gym och gruppträningssalar. Vi har samarbete med flera klubbar bl.a inom fotboll, löpning och cykel. Du kan läsa mer om vår verksamhet på hemsidan och har du frågor är du välkommen att höra av dig.

Skicka ansökan och CV till info@elitrehab.com senast 1/11-2013