Elitrehab inleder nytt samarbete med Simcoachen

januari 25, 2015

På Elitrehab tränar många löpare som skadat sig och vill utmana sig med något annat under sin rehab för att utvecklas och behålla sin fysik. Flera av dessa har gått crawlkurs hos Simcoachen. Vi träffar också många triatlerer som även dom varit hos Simcoachen för att finslipa sin teknik och lärt sig simma bättre och snabbare. Alla nöjda, alla med positiva upplevelser.

Elitehab gillar att samarbeta med företag som väljer att tänka steget längre och som vill göra det bästa av det vi har, använda kroppens egen potential att röra sig optimalt. På Simcoachen använder man sig av en simteknik som heter Total Immersion som handlar om att simma med elegans och ekonomi och att först simma rätt sedan simma snabbt.

Vi på Elitrehab ser fram mot att lära mer kring en simteknik som ligger helt i linje med hur vi vill få våra kunder att röra sig; balanserat och energisnålt. Då håller man längre både vad gäller prestation och skador. Vi hoppas också att våra kunder gemensamt ser fördelen av att vi väljer att arbeta nära, Simcoachen för utveckling av teknik och sjukgymnast för att optimera förutsättningarna för att kunna röra sig med rätt teknik (styrka, rörlighet, kontroll) och färre skador.

Elitrehab rekommenderar dig som vill utvecklas i din simteknik att ta kontakt med någon av Simcoachens duktiga instruktörer och läsa mer om Simcoachen, Total Immersion och allt spännande dom arrangerar under våren…
http://www.simcoachen.se/
simcoachen