Trevlig helg!

april 25, 2015

Elitrehab tackar för ännu en spännande vecka hos oss och önskar en trevlig helg till alla våra kunder och samarbetspartners.

Nedan kan du läsa mer om vad några av våra idrottande samarbetspartners haft för sig det sista…gct 1

Göteorg Cycling Team har gjort en grym insats på säsongens första tre tävlingar och kämpar tillsammans med sjukgymnast Wenche på att stärka upp laget inför säsongen.. Elitrehab säger stort grattis och fortsatt go tur! http://blogg.goteborgct.com/#post5

Kungsbackaloppet-2015-11-e1429399149896-620x347Medaljregn för Solvikingarna i veteran SM i halvmarathon. Inte mindre än 10 solvikingar lyckades ta sig upp på pallen. Elitrehab gratulerar och hoppas att fler Solvikingar vill kämpa på med måndagspassens löpfunktion med Jennie trots att utomhus lockar mer. Det ger resultat i längden!
http://www.solvikingarna.se/Nyheter/?Id=228&Title=Medaljregn-i-Veteran-SM-i-halvmarathon

4070610183Hovås Billdal IF fotbollslag skräller till i svenska cupen. Gp skriver – Deras historia är ung, bara 14 år. Men oj så mycket Hovås/Billdal IF har åstadkommit. Från en undanskymd tillvaro i division 5 har laget, och klubben, växt sig så stor att de nu kan mäta sig med de allra största. Kul Hovås! Vi vet att sjukgymnast Johan snart är färdig med att screena hela laget och det ser starkt ut. Gott! http://www.gp.se/sport/fotboll/1.2693512-hovas-billdal-nara-ny-skrall

Vi gratulerar alla våra duktiga idrottare som kämpar på med träning, rehab och ännu mer träning! Extra go helg till er!