Ny samarbetspartner – Invictus Travel

september 17, 2016

För Elitrehab är våra samarbetspartners en stor del av oss och det vi gör. För utan dem hade verksamheten inte varit lika rolig att driva, inte haft samma dynamik och inte den nivå av input på kreativitet, idéer och härliga människor som den har idag.

Därför är vi extra glada att annonsera TVÅ nya partners för i höst.
it-logo
Invictus Travel – You. Just stronger – Ett företag som vill mer än bara leverera en träningsresa.
Dom har en önskan att kunna ta dig till nästa steg i din träning. Att du efter en resa ska komma hem som dig själv, men i en starkare version, både till kropp och själ.
Invictus Travel är specifikt inriktade mot Triathlon och de grenar som utövas där, men erbjuder också en mängd andra typer av träningsresor – trailrunning, swimrun, yoga mm. Dom gör det möjligt för dig att åka på en färdig resa eller hjälper dig att arrangera en själv; med laget, kompisarna eller dem som du vill ha med dig för att känna träningsglädje, må bra och kunna utvecklas.

– Allt fler ägnar sig åt uthållighetsidrotter, allt fler gör en Ironman eller kör ett ultralopp. Det är idrotter som kräver såväl fysisk som mental styrka. För Invictus Travel – You. Just stronger handlar det alltid om fysiskt och mentalt välmående kopplat till träning och idrott. Vår strävan är att hjälpa de vi möter att utvecklas med utgångspunkt i sin nuvarande nivå till nästa.

Skall du åka iväg på en träningsresa finns det all anledning att passa på att utnyttja tiden och ta tag i din kompletterande träning med styrka, rörlighet och core. Gör en idrottsspecifik screening hos Elitrehab innan du åker så får du veta specifikt vad du behöver träna för att prestera bättre och skada dig mindre. När du bokar en resa med Invictus Travel intrikad mot löpning, cykling, simning, triathlon eller swimrun får du rabatt på en screening hos oss.

Läs mer om vår funktionsscreening på https://www.elitrehab.com/tester-screening/
Om Invictus Travel här:
href=”http://invictustravel.se”>http://invictustravel.se

Om Veloposition och deras erbjudande på bikefit i samband med träningsresa här:
http://www.veloposition.se/aktuellt/

Vilken som är partner nummer två kommer i nästa inlägg….SPÄNNANDE!