Mot nya framgångar!

november 1, 2016

På Elitrehab pågår för fullt funktionsscreening av cyklister, triatleter, löpare och andra idrottare inför säsong 2017. Det är hög tid att stämma av hur kroppen funkar och vad som bör läggas med i försäsongens uppbyggnadsträning. Har du koll? Annars är du varmt välkommen till oss. Lördag 26/11 kör vi löpfunktionsscreening hela dagen ihop med SalmingRunLab som gör löpanalyser. Du får både löpanalysen och funktionsscreeningen för 995:- styck (totalt 1 990:-). Ordinarie pris 4 185:-. Med den bästa tekniken och proffs på området ökar du dina chanser till en ökad prestationsförmåga och minskad skaderisk. Vi tar dig hela vägen in i mål!

Välkommen med din anmälan till:
löpfunktionsscreening: marie@elitrehab.com.
löpanalys: lhina.hansson@salming.com

Vi har begränsat antal platser till erbjudandet.

Läs mer om de som gjorde analysen och screeningen förra året och deras tankar.

http://content.qualisys.com/2016/10/Elitrehab_customer_story.pdf