Unik möjlighet – analys av teknik och funktion specifik för cykel eller löpning.

mars 13, 2017

Nu startar vi på Elitrehab i samarbete med Qualisys upp två unika undersökningar.

  1. En studie om skadeprevention av cyklister och triathleter, där du får möjlighet till gratis professionell bedömning av din cykelspecifika funktion och cykelteknik med 3D kameror, samt rörlighetsmätningar. Informationsbrev och förfrågan om att medverka i studie av cyklister och triathleter
  1. Ett projekt, där vi kommer att titta på samband mellan löpfunktion och löpteknik hos löpare med hjälp av 3D kameror och inmätning av funktion Gratis professionell bedömning av löpteknik och löpfunktion..Informationsbrev och förfrågan om deltagande i pilotprojekt löpning

Läs våra infobrev för mera information och kriterier för att delta!

Wenche H. Norèn Marie Larsson
Leg. Sjukgymnast Leg sjukgymnast
wenche@elitrehab.com marie@elitrehab.com