Om att ta sig hela vägen i mål…

november 24, 2020

Om man har ett mål, en tydlig vision om vart man vill är det så mycket enklare att göra det som krävs för att ta sig dit, eller hur? De där uppoffringarna, när man väljer träningen framför något annat. Man springer sin runda trots att det ösregnar. Man gör sitt cykelpass på trainern trots att träningsrummet i källaren har en inspirationsnivå lika med noll.

2014 startade vi Elitrehab med ett tydligt mål. Vi ville inte bara ge ut gummiband till våra patienter och säga tack och hej och lycka till med din skada. Vi vill ta våra patienter hela vägen in i mål. Förebygga skador, ta hand om skador, utbilda i träning, inspirera till rätt träning, se till att man under sin skada får chansen att komma ut bättre på andra sidan, starkare och mer redo att ställa sig på startlinjen än innan.

Under lång tid har vi haft en vision att komplettera Elitrehab med ett testcenter. Där vi kan göra det vi brinner för ännu bättre och skapa utrymme för de idrottare och motionärer vi träffar varje dag att testa sin idrottsspecifika kapacitet och se hur man ligger till i relation till de krav idrotten ställer. För att kunna lägga upp träningsprogram som blir effektiva och kommer åt de där svaga länkarna som håller prestationen tillbaka och gör att man överbelastar sig istället för att utvecklas åt rätt håll.

Nu är vi där! Trots Covid 19 och många andra spännande utmaningar på vägen. Löpbandet och Monarken, de allra bästa är på plats, MuscleLab-systemet för att mäta kraft och power och 3D-systemet för teknikanalys från Qualisys. SportsLab är ”up and running”!

Vi skulle haft en ”grand opening” med mingel, skumpa och röda mattan för alla kunder, vänner och samarbetspartners. Vi får hålla lite på den. Däremot vill vi bjuda in och välkomna er till vår live-sändning på torsdag lunch där du får möjligheten att se vårt lab och höra om vår vision. https://www.facebook.com/SportsLabSwe/posts/198029081778630

Vi vill se er på startlinjen 2021 och fortsatt framåt på tävlingar och lopp. Vi vill se er nå era mål!

Välkommen in till oss!