Hovås Billdal IF segrade!!!

oktober 20, 2013

En kall och blöt upplösning på säsongen för Hovås Billdal i möte med Sirius på hemmaplanen i Hovås. Laget gjorde en fantastisk prestation och höll hela vägen in i mål och avgjorde efter två underlägen med 3-2. Detta innebär att laget stannar kvar i Elitettan även säsongen 2014.

Elitrehab fanns på plats för att heja och ta hand om eventuella skador. Laget har dock klarat säsongen utan några större och allvarliga skador, vilket vi är fantastiskt glada över. De som inträffat har kunnat tas om hand snabbt och spelarna har i de flesta fallet varit på planen inom 2-3 veckor. Detta tror vi beror på ett otroligt bra samarbete mellan sjukgymnast, fystränare, tränare och spelare. Vi har också haft en bra uppbackning med riktigt duktiga ortopeder från Perago ortopedklinik, Carlanderska sjukhuset.

Ett stort grattis Hovås Billdal! Njut av segern!!!