SKÖN SOMMAR!!!

juli 10, 2015

Elitrehab önskar er alla en riktigt härlig sommar! Ta vara på tillfällen för njutning, återhämtning och träning.

Vi kommer att ta semester i omgångar och finnas på plats för er som behöver hjälp med skador under sommaren.

Vad skall vi göra i sommar?
Ö-LOPPET – 1e augusti hoppas vi att få se dig på världens största swimruntävling i vår fina västkustska skärgård, antingen som deltagare eller supporter. http://www.oloppet.se/?page_id=2696 Elitrehab finns på plats med akuttält och tejpningssupport. Vi ser fram mot härligt saltstänk och svettiga löparben.

SIMCOACHEN kör skarpt läge inför sommarens swimruntävlingar i Delsjön v 29 och 31 och har också lagt ut höstens kurstillfällen på sin hemsida http://www.simcoachen.se/?p=1710. Se till att hugg någon av dessa! Vi garanterar dig en utvecklande upplevelse!

SOLVIKINGARNAs löparklubb uppmanar dig till race uppför Ramberget 5e augusti. 2,1 km mestadels uppför med banrekord 8,47 för damer och 7,30 för herrar. Anta utmaningen! Helt gratis! http://www.solvikingarna.se/Nyheter/?Id=243&Title=Back-KM-5-augusti-p–Ramberget

SALMING boostar redan för sitt löpconvent i höst. Lördag 3 oktober går det av stapeln. Elitrehab finns på plats och snackar skadeförebyggande och prestationshöjande tester och träning. http://springlfa.se/programmet-for-arets-loparkonvent/

Vill hänga med på vad som händer på cyklingssidan under sommaren gör du bäst i att följa Göteborg Cycling Team på Facebook.

FYSIKEN. Passa på att kompletteringsträna om vädret är regn och rusk. Fysiken har öppet hela sommaren och bra erbjudanden på träning.

Och slutligen vill vi tipsa om ett event som inte sker förrän under sensommaren men ändå är så mycket västkusten som det bara kan bli med löpning på Sotenäsets karga klippor och smala skogsstigar. Icebug Xperience Ramsvik Bohuslän 4-6 sept. Inte så mycket för själva tävlingen utan mer för upplevelsen. Elitrehab testade själva 2014 http://icebug.com/icebugx/

Varmaste sommarhälsningar från Elitrehab. Vi hoppas på att du får just den där härliga sommaren som du längtat efter!!! Ses i höst!