JULKLAPPSTIPS

december 18, 2014

Känner du någon som brinner för löpning? Kanske skall vara med i något lopp under våren och vill springa skadefri med en bra tid. Då kan det vara extra roligt att få starta 2015 års löpsäsong med en löpanalys och en löpfunktionsscreening. Salming och Elitrehab har förmånliga erbjudanden på dessa just nu. Ta chansen att utveckla dig själv eller någon du tycker om som löpare.

Under våren finns också möjlighet att delta i våra uppskattade löpfunktionspass där man tränar på de delar som framkommer under analys och screening och som behövs stärkas upp för att kunna springa bättre och skada sig mindre.

Läs mer om alla möjligheterna i nedanstående broschyr
SAL_RunLab_A5_Folder_8s_140919

ERBJUDANDE LÖPFUNKTIONSSCREENING:https://www.elitrehab.com/tester-screening/