Varmt välkommen till ElitRehab

Skadeförebyggande och prestationshöjande rehabilitering

Ingen remiss

Inga remisser krävs för att boka tid hos oss.

Kostnadseffektivt

Ett besök hos vår fysioterapeut kostar endast 100 SEK och kvalificerar för frikort.

Vi finns där du finns

Vi är strategiskt placerade på Fysiken Mossen och Fysiken Kaserntorget för din bekvämlighet.

Boka flexibelt

Reservera din tid snabbt och smidigt via vår onlinebokning på ElitRehab Bokning, genom att maila oss på info@elitrehab.com, eller kontakta receptionen på Fysiken.

Elitrehabs partners

Hos oss får du hjälp

Skadeförebyggande och prestationshöjande rehabilitering

Våra fysioterapeuter är alla specialiserade inom idrottsmedicin, ortopedi och idrottsspecifik träning med lång utbildning och erfarenhet av att rehabilitera både motionärer och idrottare. Vi har vidareutbildning inom rörelseanalyser, tester och screening för att vi inte bara skall kunna rehabilitera den skada du söker för utan också se till att du har en optimal funktion och kan prestera på topp utan att skada dig igen när du lämnar oss.

För att maximera effektiviteten i din rehabilitering skräddarsyr vi ett rehabprogram fyllt med övningar som inte bara behandlar utan även optimerar din träning. På så sätt säkerställer vi att du bibehåller eller till och med förbättrar din kapacitet inom din idrott under tiden hos oss.

Vi brinner för att din träning med oss ska vara inspirerande, stimulerande och frambringa framstående resultat. Det är därför essentiellt för oss att alltid vara à jour med det allra senaste inom idrottsmedicin och träning..

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

RIng oss:

031-106956

How we work

Don’t be busy – be productive!

01

Sportslab

SportsLab är en test- och träningsanläggning som hjälper idrottare och motionärer att förbättra sin teknik och prestation. Med Qualisys MoCap-system testar vi löp- och cykelteknik i 3D för förslag till förbättringar. Våra testbatterier är baserade på vetenskap och erfarenhet som bedömer styrka, core, rörlighet, motorisk kontroll och spänst. Vi erbjuder träning med eller utan coach, besök vår hemsida för mer info eller maila oss på info@sportslab.se med frågor.

02

Planning

Glavrida ipsum – augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.

03

Implementation

Glavrida ipsum – augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit.

04

Results

Augue bibendum, faucibus mi et, scelerisque mauris. Aenean dapibus massa a sapien hendrerit. Lorem ipsum dolor!

If the plan doesn’t work – change the plan, not the goal.

Vårt löfte till dig är en träningsupplevelse fylld med glädje, utmaning och märkbara resultat. Med ständig insikt i den allra senaste forskningen inom idrottsmedicin och träning, säkerställer vi att ditt nästa träningspass är ditt bästa hittills.

From our blog

Latest news & events